Budincă cu brânză și cireșe




Ingrediente:

500 gr brânză
2 linguri smântână
100 gr zahăr
3 linguri făină
3 ouă
1 linguriță praf de copt
un praf de sare

Mod de preparare:


1. Se dă prin blender brânza împreună cu o lingură de smântâna pentru a căpata o consistență cremoasă
2. Se adăuga aici doar 2 ouă și un albuș, zahărul și sarea. Se mixează totul cu blenderul
3. Se adăugă făina împreună cu praful de copt
4. Se pregătește tava. Se tapetează cu hîrtie de copt. Dacă se folosește o tavă rotundă, mărimea tavei va fi de 18- 20 cm. Se toarnă aluatul în tavă
5. Într-o farfurie se amestecă un gălbenuș cu cealaltă lingură de smântână. Se toarnă amestecul peste aluat
6. Se pun la dorință cireșe (congelate)
7. Se pune tava în cuptorul supraîncălzit la 180C pentru 40-45 minute


Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu