
Ingrediente:
2 banane coapte bine
2 ouă
60 gr pudră de cacao
1 l/ță praf de copt
Mod de preparare:
1. Într-un bol se pun bananele și se transformă într-un pireu;
2. Se adaugă ouăle și se amestecă bine pentru a se încorpora;
3. Se adaugă praful de cacao, se amestecă, iar la final praful de copt;
4. Amestecul obținut se toarnă într-o tavă de copt, se decorează cu picături de ciocolată și fulgi de migdale (la dorință) și se pune în cuptorul cu microunde pentru aproximativ 10 minute;
5. Brownie se lasă la răcit, iar după se savurează.
2 ouă
60 gr pudră de cacao
1 l/ță praf de copt
Mod de preparare:
1. Într-un bol se pun bananele și se transformă într-un pireu;
2. Se adaugă ouăle și se amestecă bine pentru a se încorpora;
3. Se adaugă praful de cacao, se amestecă, iar la final praful de copt;
4. Amestecul obținut se toarnă într-o tavă de copt, se decorează cu picături de ciocolată și fulgi de migdale (la dorință) și se pune în cuptorul cu microunde pentru aproximativ 10 minute;
5. Brownie se lasă la răcit, iar după se savurează.
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu