
Ingrediente:
480 gr. cremă de brânză
210 ml. frișcă lichidă 33%
110 gr. zahăr
3 ouă
15 gr. amidon de porumb
Mod de preparare:
1. Crema de brânză se toarnă într-un bol și se amestecă cu o spatulă din silicon până la omogenizare;
2. Se adaugă zahărul și amidonul;
3. După se adaugă ouăle și se amestecă bine totul;
4. La final se adaugă frișca și se amestecă bine încă o dată;
5. Amestecul se toarnă într-o formă de copt detașabilă, tapetată cu hârtie de copt și a coace timp de 20-25 min. la 240-250 grade.
Sfat #1 Imediat ce începe să se rumenească cheesecake-ul, se mișcă un pic tava, la mijloc trebuie să fie moale;
Sfat #2 Cheesecake-ul se lasă la frigider timp de 10-12 ore pentru stabilizare, înainte de a fi a consumat și tot după stabilizare se îndepărtează forma.
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu