Salată caldă ''Caloroso''


Ingrediente:

300 gr piept de pui
300 gr ciuperci champignon
300 gr broccoli
400 gr roșii cherry 
7 linguri maioneză
2 linguri sos de soia
Sare, piper după gust de la Casa Rinaldi

Mod de preparare:

1. Pieptul de pui se tăie fâșii și se pune în tigaia încinsă, se călește 5-7 minute, după care se condimentează cu sare și piper
2. Când carnea s-a rumenit puțin, se pune pe o farfurie, iar în tigaie se pun ciupercile tăiate în patru și se prăjesc pînă scade apa din tigaie
3. Se adăugă broccoli și se gătește cîteva minute, după care se adăugă roșiile tăiate felii și carnea. Se mai lăsă 5 minute și se stinge focul
4. Între timp se pune într-un bol și se amestecă maioneza cu sosul de soia. Se adăugă în salată și se amestecă bine din nou


Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu