Paste Trofie cu sos de roșii și parmezan





Ingrediente:

1 pachet paste Trofie de la Casa Rinaldi
400 ml sos de roșii de la Casa Rinaldi
Sare, piper de la Casa Rinaldi
Parmezan de la Casa Rinaldi
3 căței de usturoi
Ulei pentru prăjit


Mod de preparare:

1. Se pune o cratiță cu apă la fiert
2. Când apa începe să fiarbă se adaugă sarea și pastele, se lasă la fiert timp de 13 minute
3. Între timp se călește usturoiul tăiat felii într-un pic de ulei
4. După ce s-a călit usturoiul, se adaugă sosul de roșii și se lasă la foc mediu timp de 2 min
5. Se adaugă pastele în sosul de roșii (+un pic de apă de la paste pentru a crea o consistență mai densă sosului, datorită amidonului din paste) și se lasă la foc mediu cu capac pentru încă 5-6 minute
6. La final se aranjează într-o farfurie pentru paste și se decorează cu parmezan ras



Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu