Ingrediente:
1 pachet Fusilli Bio de la Casa Rinaldi
300 ml sos de roșii de la Casa Rinaldi
Cașcaval Gorgonzola de la Casa Rinaldi
Sare, piper de la Casa Rinaldi
1 ceapă mică
Mod de preparare:
1. Se pune la foc o cratiță cu apă, când începe să fiarbă se adaugă un pic de sare și pastele care se fierb pastele (al dente)
2. Într-o tigaie paralel se călește ceapa tăiată mărunt cu puțin ulei, după care se adaugă sosul de roșii, sarea și piperul și se lasă să fiarbă la foc mediu
3. După 8 minute de la fierbere, pastele se adaugă în tigaia cu sos și se mai lasă pentru 10 min. până la pregătirea deplină
4. După ce sunt gata, se aranjează într-o farfurie și se decorează cu cașcaval Gorgonzola
E mega delicios!!!
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu