
Ingrediente:
1 pachet Fusilli Bio de la Casa Rinaldi
300 ml sos de roșii de la Casa Rinaldi
Cașcaval Gorgonzola de la Casa Rinaldi
Sare, piper de la Casa Rinaldi
1 ceapă mică
Mod de preparare:
1. Se pune la foc o cratiță cu apă, când începe să fiarbă se adaugă un pic de sare și pastele care se fierb pastele (al dente)
2. Într-o tigaie paralel se călește ceapa tăiată mărunt cu puțin ulei, după care se adaugă sosul de roșii, sarea și piperul și se lasă să fiarbă la foc mediu
3. După 8 minute de la fierbere, pastele se adaugă în tigaia cu sos și se mai lasă pentru 10 min. până la pregătirea deplină
4. După ce sunt gata, se aranjează într-o farfurie și se decorează cu cașcaval Gorgonzola
E mega delicios!!!
Poftă bună!
Bun venit în universul aromelor și al pasiunii pentru gătit! Acest blog culinar este locul unde rețetele se transformă în povești, iar ingredientele simple devin experiențe memorabile. Fiecare preparat este ales cu grijă, testat și prezentat într-un mod prietenos, astfel încât să inspire nu doar papilele gustative, ci și sufletul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu