Ingrediente:
1 kg roșii cherry
400 gr brânză (telemea de vacă)
350 gr paste de la Casa Rinaldi
2 linguri oregano uscat
Ulei de măsline de la Casa Rinaldi
Piper, sare de la Casa Rinaldi, după gust
Mod de preparare
1. Roșiile cherry se spală foarte bine și se pun într-o tavă pentru cuptor
2. Se adaugă peste ele ulei de măsline, oregano uscat și piperul/sarea
3. Se amestecă bine totul. În mijlocul tăvii se face un spațiu în care se adaugă brânza. Peste brânză se presară puțin oregano uscat și 2 linguri de ulei de măsline
4. Tava cu roșii cherry și brânză se pune la cuptorul preîncălzit la 200 de grade C pentru aproximativ 50 de minute
5. Când roșiile sunt gata, cu o lingură se strivesc împreună cu brânza și se amestecă până se obține un sos cremos
6. Pastele se fierb potrivit indicațiilor de pe ambalaj. Când sunt fierte, pastele se adaugă peste sos și se amestecă bine pentru a se încorpora toate aromele
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu