Ingrediente:
200g fulgi de ovaz
50g alune de padure
50g migdale intregi
50g arahide
50g merisoare uscate
50g stafide
50ml ulei de cocos
30ml miere
O lingurita extract de vanilie
Iaurt gresesc (eu folosesc marca Olympus)
Fructe (afine, mure, zmeura, etc.)
Mod de preparare:
1. Se incinge cuptorul la 160°C, static.
Mod de preparare:
1. Se incinge cuptorul la 160°C, static.
2. Se pun toate ingredientele intr-un bol incapator si se amesteca foarte bine cu mana, astfel incat toate ingredientele sa fie bine acoperite de ulei de cocos si miere.
3. Se pune compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si se niveleaza intr-un strat uniform.
4. Se coc cerealele 15-20 minute sau pana devin aurii.
5. Se lasa sa se raceasca foarte bine inainte de a le rupe bucati mai mici, dupa se adauga in iaurt, impreuna cu alte fructe si se serveste la micul dejun.
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu