Aperitive
Articole
Băuturi
Deserturi
Mic dejunuri
Paste și Orez
Pâine și focaccia
Pizza și Pinsa
Preparate din carne
Preparate din legume
Preparate din pește
Rețete tradiționale
Salate
Supe și ciorbe
Tarte și galete
Vegan
Crostata cu marmeladă de lamâie
mai 25, 2020
0
Rulouri din dovlecel cu pancetta afumată și cașcaval cremos
mai 17, 2020
0
Plăcintă cu ricotta și spanac
mai 17, 2020
0
Cannelloni cu ricotta şi spanac în sos bechamel
mai 17, 2020
0
Cartofi copţi cu caşcaval şi verdeaţă
mai 09, 2020
0
Cele mai pufoase croissante cu brânză și caramel sărat
mai 03, 2020
0
Somon în sos de frișcă şi spanac
aprilie 28, 2020
0
Paste cu sos bolognese și mix de cașcavaluri
aprilie 25, 2020
0
Plăcintă cu cremă de brânză și verdeață
aprilie 25, 2020
0
Clătite Americane
aprilie 22, 2020
0
Tiramisu
aprilie 20, 2020
0
Postări mai noi
Postări mai vechi
Pagina de pornire
Despre mine
Eu sunt Daniela și îți spun bun venit în lumea mea gastronomică! Pregătește-te să explorezi arome noi și să descoperi gusturi inedite împreună cu mine!
Urmărește-ne
Like on Facebook
Subscribe on Youtube
Follow on Instagram
Faceți căutări pe acest blog
Popular
Blog Archive
Plicuri din lavaș cu pui
Ingrediente: 1 piept de pui Ketchup Maioneză Pătrunjel Sare, piper Lavaș 4 ouă Ulei pentru prăjit Mod de preparare: 1. Se fierbe pieptul d...
Păpănași cu dovlecel
Ingrediente: 1 dovlecel mediu 500 gr brânză de vaci 50 gr Parmezan de la Casa Rinaldi 3 linguri pesmeți măcinați 2 ouă mici Un praf de sar...
Paste Trofie cu sos de roșii și parmezan
Ingrediente: 1 pachet paste Trofie de la Casa Rinaldi 400 ml sos de roșii de la Casa Rinaldi Sare, piper de la Casa Rinaldi Parmezan de la ...
Pinsa cu rucola, prosciutto crudo și cremă de oțet balsamic
Ingrediente: 1 blat de pinsa de la Casa Rinaldi Sos de roșii de la Casa Rinaldi Rucola Prosciutto crudo de la Casa Rinaldi Cremă de oțet b...
Biscuiți umezi cu ciocolată
Ingrediente pentru o porție (10-12 biscuiți): 65 gr unt 82% 160 gr zahăr 1 ou mare 200 gr făină de la Casa Rinaldi 30 gr cacao 1/4 l-ță s...
▼
2024
(16)
▼
noiembrie
(3)
Rolls cu banană și unt de arahide
Mini brioșe pentru pici
Biscuiți fără gluten
►
iulie
(5)
►
mai
(1)
►
martie
(7)
►
2023
(15)
►
septembrie
(1)
►
iunie
(2)
►
mai
(4)
►
aprilie
(4)
►
februarie
(2)
►
ianuarie
(2)
►
2022
(34)
►
decembrie
(1)
►
octombrie
(1)
►
septembrie
(7)
►
august
(6)
►
iunie
(5)
►
mai
(2)
►
aprilie
(5)
►
februarie
(3)
►
ianuarie
(4)
►
2021
(49)
►
decembrie
(3)
►
noiembrie
(1)
►
octombrie
(4)
►
septembrie
(3)
►
august
(3)
►
iulie
(8)
►
iunie
(3)
►
mai
(3)
►
martie
(10)
►
februarie
(3)
►
ianuarie
(8)
►
2020
(75)
►
decembrie
(2)
►
noiembrie
(5)
►
octombrie
(5)
►
septembrie
(5)
►
august
(11)
►
iulie
(5)
►
iunie
(8)
►
mai
(9)
►
aprilie
(12)
►
martie
(12)
►
ianuarie
(1)
►
2019
(16)
►
decembrie
(1)
►
noiembrie
(3)
►
august
(4)
►
iunie
(2)
►
mai
(1)
►
aprilie
(2)
►
martie
(3)
►
2018
(1)
►
februarie
(1)
►
2017
(16)
►
noiembrie
(1)
►
octombrie
(1)
►
septembrie
(1)
►
mai
(2)
►
aprilie
(3)
►
februarie
(1)
►
ianuarie
(7)
►
2016
(26)
►
decembrie
(2)
►
noiembrie
(2)
►
octombrie
(2)
►
septembrie
(1)
►
august
(5)
►
iulie
(1)
►
iunie
(1)
►
mai
(8)
►
ianuarie
(4)