Ingrediente:
1 pachet de aluat foietaj de la Casa Rinaldi
240 gr cremă de brânză de la Casa Rinaldi
Un gălbenuș
Mărar
Sare
Susan negru și susan alb
Mod de preparare:
1. Se amestecă crema de brânză cu mărarul, gălbenușul și sarea
2. Se aranjează crema de brânză la mijlocul foii de aluat, după care se aduc la mijloc ambele părți ale acestuia, fără a le lipi.
3. Se fac câteva tăieturi pe mijloc (doar primul strat al aluatului)
4. Se unge cu ou și se presară cu susan, după se dă la cuptor plăcinta la 200 grade până când se rumenește bine.
Poftă bună!




Bun venit în universul aromelor și al pasiunii pentru gătit! Acest blog culinar este locul unde rețetele se transformă în povești, iar ingredientele simple devin experiențe memorabile. Fiecare preparat este ales cu grijă, testat și prezentat într-un mod prietenos, astfel încât să inspire nu doar papilele gustative, ci și sufletul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu