Ingrediente:
2 dovlecei
Pancetta afumată de la Casa Rinaldi
Cașcaval cremos Cremella de la Casa Rinaldi
Sare, piper negru de la Casa Rinaldi
Pesmeți măcinați
4 ouă
Mod de preparare:
1. Se spală bine dovleceii, se taie felii foarte subtiri pe lung si se călesc un pic pe gril
2. Pe fiecare felie de dovlecel calit, se aseaza o felie de pancetta si o bucata de cascaval si se ruleaza
3. Intr-un bol, se bat cele 4 oua dupa care se trec rulourile, dupa se trec si prin pesmetii macinati
4. Rulourile se aranjeaza intr-o tava de copt termorezistenta si se dau la cuptor pentru 15 minute la 200 grade
Poftă bună!

Bun venit în universul aromelor și al pasiunii pentru gătit! Acest blog culinar este locul unde rețetele se transformă în povești, iar ingredientele simple devin experiențe memorabile. Fiecare preparat este ales cu grijă, testat și prezentat într-un mod prietenos, astfel încât să inspire nu doar papilele gustative, ci și sufletul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu