2 ouă
100 gr zahăr
300 gr gr făină de la Casa Rinaldi
80 ml ulei de la Casa Rinaldi
8 gr praf de copt
1 plic zahăr vanilat
Marmeladă de lămâie de la Casa Rinaldi
Mod de preparare:
1. Se adaugă într-un bol ingredientele conform ordinii scrise, se frămîntă aluatul cu mîna și se întinde bine
2. Se modelează, se așează în tavă și de adăugă marmelada de lămâie
3. Se decorează cu fîșii subțiri formate din aluatul rămas și se dă la cuptor pentru 35-40 minute la 180 grade
Notă! Acest tip de atuat nu trebuie dat la frigider spre deosebire de aluatul fraged care are în compoziția sa unt.
Poftă bună!



Bun venit în universul aromelor și al pasiunii pentru gătit! Acest blog culinar este locul unde rețetele se transformă în povești, iar ingredientele simple devin experiențe memorabile. Fiecare preparat este ales cu grijă, testat și prezentat într-un mod prietenos, astfel încât să inspire nu doar papilele gustative, ci și sufletul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu