
4 ouă
Pâine pentru toast
50 ml lapte (la dorință)
Sare
Piper negru
Boia de ardei dulce
Mod de preparare:
1. Într-un bol se adaugă ouăle și condimentele după care se bat bine până devin spumoase;
2. Se trece fiecare felie prin ou, iar după se pune la prăjit într-o tigaie cu ulei încins la foc mediu până se rumenește bine;
3. Feliile prăjite se aranjează pe un prosop de bucătărie pentru a absorbi surplusul de ulei;
4. Pe o felie de toast se aranjează 2 felii de cașcaval după care se acoperă cu o altă felie și se pune pe o tigaie la foc mic până se topește bine cașcavalul;
5. Sandwich-ul se servește cald.
1. Într-un bol se adaugă ouăle și condimentele după care se bat bine până devin spumoase;
2. Se trece fiecare felie prin ou, iar după se pune la prăjit într-o tigaie cu ulei încins la foc mediu până se rumenește bine;
3. Feliile prăjite se aranjează pe un prosop de bucătărie pentru a absorbi surplusul de ulei;
4. Pe o felie de toast se aranjează 2 felii de cașcaval după care se acoperă cu o altă felie și se pune pe o tigaie la foc mic până se topește bine cașcavalul;
5. Sandwich-ul se servește cald.
Poftă bună!
Bun venit în universul aromelor și al pasiunii pentru gătit! Acest blog culinar este locul unde rețetele se transformă în povești, iar ingredientele simple devin experiențe memorabile. Fiecare preparat este ales cu grijă, testat și prezentat într-un mod prietenos, astfel încât să inspire nu doar papilele gustative, ci și sufletul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu