
Ingrediente:
2 mere
2 ouă
4 linguri lapte
4 linguri făină
4 linguri lapte
4 linguri făină
Mod de preparare:
1. Într-un bol se sparg ouăle și se adaugă făina și laptele;
2. Merele se spală bine, se curăță de coajă, se rad și se adaugă în bolul cu amestecul din ingredientele menționate anterior;
3. Se încălzește aparatul de vafe, dea toarnă câte o lingură de aluat și se lasă la copt timp de 5-7 minute.
1. Într-un bol se sparg ouăle și se adaugă făina și laptele;
2. Merele se spală bine, se curăță de coajă, se rad și se adaugă în bolul cu amestecul din ingredientele menționate anterior;
3. Se încălzește aparatul de vafe, dea toarnă câte o lingură de aluat și se lasă la copt timp de 5-7 minute.
Poftă bună!
Bun venit în universul aromelor și al pasiunii pentru gătit! Acest blog culinar este locul unde rețetele se transformă în povești, iar ingredientele simple devin experiențe memorabile. Fiecare preparat este ales cu grijă, testat și prezentat într-un mod prietenos, astfel încât să inspire nu doar papilele gustative, ci și sufletul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu