
1 ou
385 ml lapte
300 gr faină
1 gr bicarbonat de sodiu
13 gr praf de copt
63 gr zahăr
25 gr unt topit
Ulei pentru prăjit
Mod de preparare:
1. Într-un bol se toarnă laptele, oul și se amestecă;
2. În alt bol se adaugă făina, sarea, bicarbonatul de sodiu și zahărul, după care se toarnă amestecul lichid peste, iar la final se adaugă untul topit;
3. În tigaia încinsă din timp cu un pic de ulei, se toarnă câte o lingură de aluat și se lasă la copt la foc mediu.
Poftă bună!
Bun venit în universul aromelor și al pasiunii pentru gătit! Acest blog culinar este locul unde rețetele se transformă în povești, iar ingredientele simple devin experiențe memorabile. Fiecare preparat este ales cu grijă, testat și prezentat într-un mod prietenos, astfel încât să inspire nu doar papilele gustative, ci și sufletul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu