.jpg)
Ingrediente:
113 gr ciocolată neagră
113 gr unt 82%
50 gr pudră de cacao
150 gr zahăr
4 ouă
1 praf de sare
Mod de preparare:
1. Într-un bol de pune untul și ciocolata mărunțită preventiv, după care se așează la baia de aburi până se topește totul, amestecând periodic;
2. După ce ciocolata s-a topit, se adaugă pudra de cacao, zahărul, praful de sare și se amestecă bine;
3. La final se adaugă câte un ou, amestecând bine după fiecare deoarece ciocolata este caldă;
4. Amestecul se toarnă într-o tavă de copt cu diametrul de 16 cm, tapetată din timp cu hârtie de copt și unsă cu unt pentru a evita lipirea prăjiturii;
5. Prăjitura se coace la temperatura de 180 grade timp de 20-30 min, până se formează o crustă ridicată, după se lasă la răcit, se presară cu pudră de cacao și se servește cu înghețată și fructe.
Poftă bună!

.jpg)
.jpg)
.jpg)
Bun venit în universul aromelor și al pasiunii pentru gătit! Acest blog culinar este locul unde rețetele se transformă în povești, iar ingredientele simple devin experiențe memorabile. Fiecare preparat este ales cu grijă, testat și prezentat într-un mod prietenos, astfel încât să inspire nu doar papilele gustative, ci și sufletul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu