.jpg)
Ingrediente:
Pentru cremă:
500 ml frișcă 35%
100 gr zahăr pudră
Pentru confitul de zmeură:
300 gr zmeură congelată
1 lingură amidon de porumb
50 gr zahăr
Adițional:
100 ml cafea naturală de la Casa Rinaldi
Biscuiți Savoiardi de la Casa Rinaldi
Cacao
Mod de preparare:
1. Se prepară cafeaua și se lasă la răcit;
2. Se prepară confitul de zmeură, într-o cratiță se pune zmeura, amidonul și zahărul și se lasă la foc mic
până începe să fiarbă și să se îngroașe la consistență, după care se i-a de la foc și se lasă la răcit;
3. Când totul s-a răcit, se prepară crema de frișcă și se asamblează desertul în pahare potrivite: cremă + Savoiardi înmuiați cu cafea + confit + cremă + cacao pentru decor.
Poftă bună!
.jpg)

Bun venit în universul aromelor și al pasiunii pentru gătit! Acest blog culinar este locul unde rețetele se transformă în povești, iar ingredientele simple devin experiențe memorabile. Fiecare preparat este ales cu grijă, testat și prezentat într-un mod prietenos, astfel încât să inspire nu doar papilele gustative, ci și sufletul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu