Ingrediente:
Pentru cremă:
500 ml frișcă 35%
100 gr zahăr pudră
Pentru confitul de zmeură:
300 gr zmeură congelată
1 lingură amidon de porumb
50 gr zahăr
Adițional:
100 ml cafea naturală de la Casa Rinaldi
Biscuiți Savoiardi de la Casa Rinaldi
Cacao
Mod de preparare:
1. Se prepară cafeaua și se lasă la răcit;
2. Se prepară confitul de zmeură, într-o cratiță se pune zmeura, amidonul și zahărul și se lasă la foc mic
până începe să fiarbă și să se îngroașe la consistență, după care se i-a de la foc și se lasă la răcit;
3. Când totul s-a răcit, se prepară crema de frișcă și se asamblează desertul în pahare potrivite: cremă + Savoiardi înmuiați cu cafea + confit + cremă + cacao pentru decor.
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu