Pinsa cu rucola, prosciutto crudo și cremă de oțet balsamic

 



Ingrediente:

1 blat de pinsa de la Casa Rinaldi
Sos de roșii de la Casa Rinaldi
Rucola
Prosciutto crudo de la Casa Rinaldi
Cremă de oțet balsamic clasică de la Casa Rinaldi
Oregano uscat și măcinat
Sare și piper de la Casa Rinaldi


Mod de preparare:

1.Blatul pentru pinsa se stopește cu ulei de mpsline și se dă la cuptor pentru 10 minute ca sp se rumentească
2. După se adaugă sosul de roșii condimentat cu oregano, sare și puțin piper negru măcinat, după care se dă din nou la cuptor pentru 10-15 min până se rumenește frumos
3. La final pinsa se decorează cu rucola, prosciutto crudo si cremă de oțet balsamic. O gustare, prânz sau cină, rapidă și super delicioasă!


Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu