
1 cana zahar
1 cana suc de lamâie de la Casa Rinaldi
1 cana apa plata
1,5 l apa carbogazoasa
Lămâie, căpșuni, mentă, pentru decor

Mode de preparare:
1. Pentru a pregati aceasta reteta delicioasa de limonada, se fierbe, la foc mediu, intr-o cratita incapatoare, 1 cana de apa si zaharul brut.
2. Cand zaharul s-a topit si in cratita s-a format un sirop omogen, adauga cana cu suc de lamâie.
3. Se stinge focul si se lasa sa se raceasca 2-3 minute siropul.
4. Toarna siropul de lamaie astfel obtinut intr-o carafa (sau o sticla) curata.Adauga in recipientul ales restul de cani de apa rece, pentru a obtine o limonada racoritoare.
Poftă bună!
Bun venit în universul aromelor și al pasiunii pentru gătit! Acest blog culinar este locul unde rețetele se transformă în povești, iar ingredientele simple devin experiențe memorabile. Fiecare preparat este ales cu grijă, testat și prezentat într-un mod prietenos, astfel încât să inspire nu doar papilele gustative, ci și sufletul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu