Mini cheesecake-uri cu topping de fructe de pădure


 

Ingrediente: (pentru 12 bucăți):

Pentru bază:

100 gr de pesmet din biscuiți
50 gr de unt

Pentru cheesecake:

400 gr cremă de brânză de la Casa Rinaldi
80 gr smântână 35%
2 ouă mici
80 gr de zahăr 
1 lingura suc de lamaie de la Casa Rinaldi
Extract de vanilie

Pentru topping:

300 gr mix de mure + zmeură congelate
40 gr zahăr 
1 lingură amidon de porumb

                                               
Mod de preparare:

1. Se pregătește mai întâi topping-ul
2. Într-o cratiță, se amestecă mixu-ul de fructe cu zahăr, se aduce la fierbere și se lasă să fiarbă timp de 1-3 minute
3. Se amestecă o parte din masă cu amidonul de porumb într-o ceașcă separată până se omogenizează și se adaugă la restul compoziției
4. Se lasă la gătit încă câteva minute, apoi se lasă la racit la temperatura camerei
6. Pesmetul de biscuiți se amestecă cu untul topit, după se adaugă câte o lingură în capsule de hârtie aranjate anterior într-o formă de copt (cupcakes-uri) și se tamponează cu o linguriță
8. Într-un castron mare, se combină cremă de brânză, smântână și zahărul pudră
9. Se adăugă ouăle și se amestecă din nou, apoi se adăugă sucul de lămâie și se mai amestecă o dată.
10. Se pune crema în capsule, lăsând aproximativ un sfert din capsulă goală
11. Forma se dă la cuptorul preîncălzit la 170 de grade timp de 30 de minute
12. După acest timp, se deschide ușa cuptorului și lasă cheesecake-urile să se răcească la temperatura camerei, apoi se dau la frigider pentru câteva ore
13. Cheesecake-urile de scot din capsulele de hârtie și se decorează cu topping



Poftă bună!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu