
4 borcane de sos bolognese de la Casa Rinaldi
Sos de roșii de la Casa Rinaldi
Sare, piper de la Casa Rinaldi
250 g foi lasagna cu spanac de la Casa Rinaldi
250 g cașcaval Parmigiano Reggiano de la Casa Rinaldi
Sare, piper de la Casa Rinaldi
250 g foi lasagna cu spanac de la Casa Rinaldi
250 g cașcaval Parmigiano Reggiano de la Casa Rinaldi
300 gr cașcaval Mozzarella feliata de la Casa Rinaldi
300 gr cașcaval Scamorza de la Casa Rinaldi


Mod de preparare:
1. Foile de lasagna se opăresc timp de 2-3 minute până devin moi și se lasă la scurs pe un prosop de bucătărie
2. După ce s-au uscat bine, foile se aranjează într-o tavă pentru copt și se toarnă deasupra sosul bolognese diluat cu sos de roșii pentru a fi mai lichid, după care se presară o parte din cașcavalurile rase (acesta trebuie împărțit în 6 ca să ajungă până la ultimul strat). Se aseaza din nou foi și apoi. Se repetă operațiunea până obținem cele 6 rânduri de foi
3. Lasagna se coace la cuptorul preîncins la 180 C timp de 30-40 de minute (funcția sus+jos+ventilație sau treapta medie/mare la cuptoarele pe gaz)
Poftă bună!
Bun venit în universul aromelor și al pasiunii pentru gătit! Acest blog culinar este locul unde rețetele se transformă în povești, iar ingredientele simple devin experiențe memorabile. Fiecare preparat este ales cu grijă, testat și prezentat într-un mod prietenos, astfel încât să inspire nu doar papilele gustative, ci și sufletul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu