4 borcane de sos bolognese de la Casa Rinaldi
Sos de roșii de la Casa Rinaldi
Sare, piper de la Casa Rinaldi
250 g foi lasagna cu spanac de la Casa Rinaldi
250 g cașcaval Parmigiano Reggiano de la Casa Rinaldi
Sare, piper de la Casa Rinaldi
250 g foi lasagna cu spanac de la Casa Rinaldi
250 g cașcaval Parmigiano Reggiano de la Casa Rinaldi
300 gr cașcaval Mozzarella feliata de la Casa Rinaldi
300 gr cașcaval Scamorza de la Casa Rinaldi
Mod de preparare:
1. Foile de lasagna se opăresc timp de 2-3 minute până devin moi și se lasă la scurs pe un prosop de bucătărie
2. După ce s-au uscat bine, foile se aranjează într-o tavă pentru copt și se toarnă deasupra sosul bolognese diluat cu sos de roșii pentru a fi mai lichid, după care se presară o parte din cașcavalurile rase (acesta trebuie împărțit în 6 ca să ajungă până la ultimul strat). Se aseaza din nou foi și apoi. Se repetă operațiunea până obținem cele 6 rânduri de foi
3. Lasagna se coace la cuptorul preîncins la 180 C timp de 30-40 de minute (funcția sus+jos+ventilație sau treapta medie/mare la cuptoarele pe gaz)
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu