Conchiglioni cu carne și ciuperci, în sos bechamel

 



Ingrediente:

1 pachet de paste Conchiglioni de la Casa Rinaldi
500 gr carne tocată de pui
300 gr ciuperci
2 cepe medii
1 l lapte
100 gr unt
100 gr făină de la Casa Rinaldi
Sare, piper de la Casa Rinaldi


Mod de preparare:

1. Se curăță cepele și se taie foarte mărunt, după care se călesc cu un pic de unt
2. Se adaugă ciupercile la fel tăiate mărunt și se lasă la gătit până scade apa, după care se adaugă tocătura de pui și se lasă să se semi-prepare
3. Pastele se fierb al dente (nu până la sfârșit), deoarece urmează să fie coapte

Sosul:

1. Se topeste untul intr-o tigaie, se adaugă faina si se amestega rapid. Dupa se toarna treptat si laptele, amestecind in continuare cu miscari rapide pentru a dizolva toate cocoloasele, am condimentat cu sare si piper negru si am adus la fierbere. Daca raman cocoloase puteti strecura sosul al final. Sosul trebuie sa fiarba 2-3 minute (el se va gati si la cuptor)

Asamblarea:

1. Într-o tavă de copt se toarnă puțin sos bechamel, după care se umple fiecare scoică cu carne și se aranjează în tavă, după care se acoperă din nou cu câte o lingură se sos fiecare scoică
5. Tava se dă la cuptor pentru 30 minute la 180 grade



Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu