250 g ficăţei de pui
50 g unt
2 cepe mici
5 linguriţe ulei
½ legătură pătrunjel
Sare de la Casa Rinaldi
Fulgi de chili uscat de la Casa Rinaldi
Mod de preparare:
Mod de preparare:
1. Se spală 250 g ficăţei de pui şi se lasă să se scurgă.
2. S e pune 5 lingurițe de ulei la încins într-o tigaie, împreună cu 25 g de unt
3. Se adaugă ficăţeii. Apoi, totul va începe să aibă aroma unei mâncări gustoase, în curs de preparare.
4. Se lasă ficatul să se prăjească pe jumătate (îşi schimbă culoarea, dar nu arată ca şi cum ar fi gata) şi se adaugă 2 cepe mici tăiate.
5. Se colorează tigaia cu ½ legătură pătrunjel tăiat mic, atunci când ceapa devine aurie. Se amestecă timp de 3-5 minute. Apoi, se lasă ingredientele să se liniştească.
6. Se pregăteşte totul de blender. Se adaugă încă 25 g unt, sare și fulgii de chili. Se pasează amestecul într-un blender.
7. Se lasă patrul 6-8 ore la frigider ca să capete aspectul viitoarei mâncări preferate.
6. Se pregăteşte totul de blender. Se adaugă încă 25 g unt, sare și fulgii de chili. Se pasează amestecul într-un blender.
7. Se lasă patrul 6-8 ore la frigider ca să capete aspectul viitoarei mâncări preferate.
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu