Ingrediente:
Aluat foitaj
200g ciuperci
1 ceapă mare
200g cașcaval
Sare și piper.
1ou
Mod de preparare:
1. Într-o tigaie încinsă cu ulei se călește ceapa. Se taie ciupercile și se adaugă peste ceapa. Se asezonează cu sare și piper, dupa gust
2. Se întinde aluatul sub formă de dreptunghi, grosimea de aproximativ 0,5 cm. Umplutura obținută se aranjează pe mijloc și se presară cu cașcaval ras. Marginile aluatului se taie fâșii, apoi se impletesc deasupra umpluturii
3. Aluatul se unge cu ou bătut, se aranjează pe o tavă presărată cu făină sau tapetată cu hârtie de copt, și se dă la cuptor pentru 40-50 de minute, la temperatura de 180 de grade C
Poftă bună!

Bun venit în universul aromelor și al pasiunii pentru gătit! Acest blog culinar este locul unde rețetele se transformă în povești, iar ingredientele simple devin experiențe memorabile. Fiecare preparat este ales cu grijă, testat și prezentat într-un mod prietenos, astfel încât să inspire nu doar papilele gustative, ci și sufletul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu