Ingrediente:
500 g de biscuiti savoiardi de la Casa Rinaldi
500 g de mascarpone de la Casa Rinaldi
4 oua
100 gr zahar
300 ml suc de căpșuni
300 gr căpșuni
Mod de preparare:
1. Se separa albusurile de galbenusuri, in doua boluri diferite
2. Se mixeaza galbenusurile pina devin spumoase, dupa care se adauga crema de mascarpone
3. Se mixeaza bine albusurile cu zahar, pina cind devin o spuma densa si lucioasa (cind intoarceti bolul ar trebui sa stea fixata de acesta)
4. Se incorporeaza albusul in crema de marcarpone si galenus, cu o spatula din silicon si cu miscari circulare după care se adaugă căpșunile tăiate mărunt, cubulețe
5. Se pregatestc piscoturile, sucul, crema si o tava in care va fi ansamblat desertul
6. Intr-o forma inalta sau platou se pune un strat de crema, dupa care un strat de piscoturi ce au fost inmuiate putin in suc, doar cat sa se umezeasca dupa care punem iar un strat de crema. Piscoturile se aseaza unul langa altul, continuam astfel pina obtinem 2-3 straturi.
7. Se pune la frigider minim 5-6 ore (de preferat peste noapte), apoi se taie. Tiramisu se serveste rece de la frigider.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu