Ingrediente:
150 g mozzarella de la Casa Rinaldi
3-4 rosii mari
Frunze busuioc
Pesto de la Casa Rinaldi
50 ml ulei de masline de la Casa Rinaldi
Mod de preparare:
1. Se spala rosiile, se sterg si se taie in felii potrivite. Se taie mozzarella in felii de aceeasi grosime cu cea a feliilor de rosie
2. Se aseaza pe un platou alternand feliile de rosii cu cele de mozzarella si frunzele de busuioc
3. Se adauga pesto dupa care se adauga si un pic de ulei de masline
Poftă bună!

Bun venit în universul aromelor și al pasiunii pentru gătit! Acest blog culinar este locul unde rețetele se transformă în povești, iar ingredientele simple devin experiențe memorabile. Fiecare preparat este ales cu grijă, testat și prezentat într-un mod prietenos, astfel încât să inspire nu doar papilele gustative, ci și sufletul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu