Ingrediente:
500 ml lapte vegetal
2 linguri miere
10 gr gelatină
100 ml apă
5 grame vanilie sau esență de vanilie
Mod de preparare:
1. Laptele se duce până la fierbere, după se adaugă vanilia
2. Gelatina se toarnă în apă și se pune la foc încet până se omogenizează
3. Laptele se lasă să se răcească, 2-3 minute
4. Se adaugă mierea și gelatina în lapte și se amestecă bine
5. Compoziția obținută se toarnă în forme, se lasă să se răcească complet, iar după se dă la frigider până se întărește bine
Notă!
Pentru a scoate din forma panna cotta - puneți pentru foarte puțin timp într-un vas cu apă caldă

Bun venit în universul aromelor și al pasiunii pentru gătit! Acest blog culinar este locul unde rețetele se transformă în povești, iar ingredientele simple devin experiențe memorabile. Fiecare preparat este ales cu grijă, testat și prezentat într-un mod prietenos, astfel încât să inspire nu doar papilele gustative, ci și sufletul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu