
Ingrediente:
150-200 gr couscous de la Casa Rinaldi
1 borcan măsline fără sâmburi
2 ardei roșii
3 roșii medii
3 castraveți medii
200 gr telemea de vacă cu verdeață
Ulei de măsline de la Casa Rinaldi
Sare de la Casa Rinaldi
Mod de preparare:
1. Se fierbe timp de 5 minute couscous-ul și se lasă la răcit;2. Toate legumele se taie cubulețe mărunte și se adaugă peste couscous-ul răcit, după se adaugă uleiul și sarea și se amestecă bine;
3. La final se adaugă telemeaua mărunțită și se mai amestecă o dată.
Poftă bună!
Bun venit în universul aromelor și al pasiunii pentru gătit! Acest blog culinar este locul unde rețetele se transformă în povești, iar ingredientele simple devin experiențe memorabile. Fiecare preparat este ales cu grijă, testat și prezentat într-un mod prietenos, astfel încât să inspire nu doar papilele gustative, ci și sufletul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu