Biscuiți umezi cu ciocolată

 


Ingrediente pentru o porție (10-12 biscuiți):

65 gr unt 82%
160 gr zahăr
1 ou mare
200 gr făină de la Casa Rinaldi
30 gr cacao
1/4 l-ță sare de la Casa Rinaldi
1/2 l-ță bicarbonat de sodiu


Mod de preparare:

1. Se mixează untul la teperatura camerei cu zahărul, după care se adaugă oul
2. Aparte se amestecă ingredientele uscate și se adaugă în compoziția din unt
3. Tava se acoperă cu hârtie de copt, iar cu o linguriță se ia din aluat și se formează biluțe, după care se aranjează pe tavă la o distanță de 4-5 cm
4. Biscuiții se coc la temperatura de 175 grade pentru 9-13 min, NU MAI MULT, o să vi se pară că sunt crude, dar NU este așa
5. Se lasă la răcit timp de 15 minute


Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu