Salam din biscuiți cu ciocolată albă, răchițele și cocos

                                                      

Ingrediente:

160 gr ciocolată albă
100 gr unt
Biscuiți (eu am folosit în jur de 12 buc. de tip Maria)
Răchițele
Fulgi de cocos
Zahăr pudră pentru decor

Mod de preparare:

1. Într-un bol se pune ciocolata cu untul și se topesc;
2. În bolul cu ciocolată și unt se adaugă biscuiții mărunțiți, răchițelele, fulgii de cocos și se amestecă bine pentru a se încorpora toate ingredientele;
3. Compoziția se toarnă pe o fâșie de peliculă alimentară și se rulează sub forma unui salam, după care se dă la frigider pentru minim 1 oră;
4. Când salamul s-a întărit bine, se scoate din pelicula alimentară, se presară cu zahăr pudră, se învelește în pergament bej/alb și se leagă la capete cu fundiță pentru a oferi un aspect festiv.


Poftă bună!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu