
Ingrediente:
160 gr ciocolată albă
100 gr unt
Biscuiți (eu am folosit în jur de 12 buc. de tip Maria)
Răchițele
Fulgi de cocos
Zahăr pudră pentru decor
Mod de preparare:
1. Într-un bol se pune ciocolata cu untul și se topesc;
2. În bolul cu ciocolată și unt se adaugă biscuiții mărunțiți, răchițelele, fulgii de cocos și se amestecă bine pentru a se încorpora toate ingredientele;
3. Compoziția se toarnă pe o fâșie de peliculă alimentară și se rulează sub forma unui salam, după care se dă la frigider pentru minim 1 oră;
4. Când salamul s-a întărit bine, se scoate din pelicula alimentară, se presară cu zahăr pudră, se învelește în pergament bej/alb și se leagă la capete cu fundiță pentru a oferi un aspect festiv.
Poftă bună!
Bun venit în universul aromelor și al pasiunii pentru gătit! Acest blog culinar este locul unde rețetele se transformă în povești, iar ingredientele simple devin experiențe memorabile. Fiecare preparat este ales cu grijă, testat și prezentat într-un mod prietenos, astfel încât să inspire nu doar papilele gustative, ci și sufletul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu