
Ingrediente:
1 litru apă fiartă
1 mandarină decojită
1 măr
1 linguriță scorțișoară
Mentă proaspătă
2 pachețele ceai (negru, verde)
1 linguriță miere
Mod de preparare:
1. Într-un ceainic pentru infuzie se adaugă mărul tăiat cubulețe, feliile de mandarină, menta, scorțișoara, pachețelele de ceai și mierea;
2. Peste ingrediente se toarnă apa fiartă și se lasă la infuzat timp de 5-7 minute;
3. Se servește ceaiul super aromat.
1. Într-un ceainic pentru infuzie se adaugă mărul tăiat cubulețe, feliile de mandarină, menta, scorțișoara, pachețelele de ceai și mierea;
2. Peste ingrediente se toarnă apa fiartă și se lasă la infuzat timp de 5-7 minute;
3. Se servește ceaiul super aromat.
Poftă bună!
Bun venit în universul aromelor și al pasiunii pentru gătit! Acest blog culinar este locul unde rețetele se transformă în povești, iar ingredientele simple devin experiențe memorabile. Fiecare preparat este ales cu grijă, testat și prezentat într-un mod prietenos, astfel încât să inspire nu doar papilele gustative, ci și sufletul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu