
Ingrediente:
40 gr. gelatină
200 ml. apă
150 gr. căpșuni congelate
40 gr. gelatină
200 ml. apă
150 gr. căpșuni congelate
1 lingură zahăr
Mod de preparare:
1. Gelatina se hidratează cu 200 ml. apă, după care se topește până devine lichidă,
2. Într-un bol se zdrobesc căpșunile (trebuie să fie la temperatura camerei, nu reci) peste care se toarnă gelatina și zahărul și se amestecă bine;
Mod de preparare:
1. Gelatina se hidratează cu 200 ml. apă, după care se topește până devine lichidă,
2. Într-un bol se zdrobesc căpșunile (trebuie să fie la temperatura camerei, nu reci) peste care se toarnă gelatina și zahărul și se amestecă bine;
3. Amestecul se toarnă într-o formă din sticlă sau silicon și se dă la frigider până se întărește bine.
Poftă bună!
Bun venit în universul aromelor și al pasiunii pentru gătit! Acest blog culinar este locul unde rețetele se transformă în povești, iar ingredientele simple devin experiențe memorabile. Fiecare preparat este ales cu grijă, testat și prezentat într-un mod prietenos, astfel încât să inspire nu doar papilele gustative, ci și sufletul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu