
Ingrediente:
500 ml. lapte
130 gr. zahăr
30 gr. cacao
Un praf sare
85 gr. ciocolată cu lapte
20 gr. gelatină (hidratată în 80 ml apă rece)
Mod de preparare:
1. Într-o cratiță se toarnă laptele, zaharul, praful de cacao și sarea și se pune la foc mediu, între timp se adaugă și ciocolata și se amestecă bine;
2. Când amestecul începe să fiarbă, se ia de pe foc și se adaugă gelatina hidratată după care se amestecă până la dizolvare;
3. Când amestecul s-a răcit complet, se toarnă în forme din silicon și se dă la frigider până se întărește bine.
Poftă bună!
Bun venit în universul aromelor și al pasiunii pentru gătit! Acest blog culinar este locul unde rețetele se transformă în povești, iar ingredientele simple devin experiențe memorabile. Fiecare preparat este ales cu grijă, testat și prezentat într-un mod prietenos, astfel încât să inspire nu doar papilele gustative, ci și sufletul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu