
Ingrediente:
150 gr. brânză
Spanac
1 ou
20 gr. cașcaval
3 linguri făină de grâu
20 gr. cașcaval
3 linguri făină de grâu
Sare
Mod de preparare:
1. În paharul unui blender se pun frunzele de spanac și oul și se mixează;
2. Într-un bol se toarnă brânza, amestecul de spanac, făina, cașcavalul și sarea, după care se formează aluatul pentru brânzoaice;
3. Într-o tigaie încinsă se coc brânzoaicele la foc mediu până se rumenesc frumos. Se servesc cu iaurt grecesc la dorință.
Poftă bună!
Bun venit în universul aromelor și al pasiunii pentru gătit! Acest blog culinar este locul unde rețetele se transformă în povești, iar ingredientele simple devin experiențe memorabile. Fiecare preparat este ales cu grijă, testat și prezentat într-un mod prietenos, astfel încât să inspire nu doar papilele gustative, ci și sufletul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu