1 kg ricotta de la Casa Rinaldi
8 linguri de griș
80 gr de zahăr
2 ouă
1,5 pachete paraf de copt
1 pachet zahăr vanilat
100 gr făină de grâu de la Casa Rinaldi
Făină pentru modelat
Ulei pentru prăjit
Mod de preparare:
1. Într-un bol de adaugă pe rând toate ingredientele și se amestecă până se încorporează toate;
2. Pe masa de lucru de presară făina după care se răstoarnă compoziția din brânză și se formează un "salam" care se taie în 20 bucăți;
3. Fiecare bucată se modelează frumos sub formă rotundă și se pune la prăjit, la foc mediu, până la rumenire.
Poftă bună!
Bun venit în universul aromelor și al pasiunii pentru gătit! Acest blog culinar este locul unde rețetele se transformă în povești, iar ingredientele simple devin experiențe memorabile. Fiecare preparat este ales cu grijă, testat și prezentat într-un mod prietenos, astfel încât să inspire nu doar papilele gustative, ci și sufletul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu