Ingrediente:
2 ouă
Mix pentru salată
Roșii cherry
Ulei de măsline de la Casa Rinaldi
Sare, piper de la Casa Rinaldi
Pancetta affumicata de la Casa Rinaldi
Cașcaval Edamer de la Casa Rinaldi
Mod de preparare:
1. Într-un bol se sparg ouăle, se condimentează cu sare și piper și se bat;
2. După se toarnă într-o tigaie bine încinsă cu un pic de unt și se acoperă cu capacul și se lasă la foc mediu;
3. Când omleta deja este gata, se aranjează pe o farfurie, pe o parte se pun 2 felii de cașcaval și salata preparată din timp și se acoperă cu cealaltă parte;
4. La final se adaugă și beconul, rumenit timp de 1 minut pe tigaie (pentru a evita excesul de grăsimi, după rumenire se lasă timp de 2 minute pe un prosop de bucătărie).
Poftă bună!
Bun venit în universul aromelor și al pasiunii pentru gătit! Acest blog culinar este locul unde rețetele se transformă în povești, iar ingredientele simple devin experiențe memorabile. Fiecare preparat este ales cu grijă, testat și prezentat într-un mod prietenos, astfel încât să inspire nu doar papilele gustative, ci și sufletul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu