Ingrediente:
1 pahar de griş
120g de smîntîna (15-20%)
1 pahar de zahăr
3 ouă
1 linguriţă de praf de copt
1 pahar de făină
100g-200g prune proaspete
Mod de preparare:
Amestecaţi smîntîna cu grişul şi lăsaţi amestecul pentru o ora
Bateti ouale cu zaharul si adaugati smintina cu gris,amestecati bine compozitia
Incorporati praful de copt cu faina si adaugati-le in amestecul obtinut anterior.Adaugati prunele taiate felii.Amestecati bine compozitia.Veti obtine un aluat de consistenta unei smintini grase
Ungeti o forma cu unt si turnati in ea aluatul pregatit
Coaceti checul in cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 40-50 de minute
Testati cu scobitoarea-daca iese curata si uscata,checul este gata
Bateti ouale cu zaharul si adaugati smintina cu gris,amestecati bine compozitia
Incorporati praful de copt cu faina si adaugati-le in amestecul obtinut anterior.Adaugati prunele taiate felii.Amestecati bine compozitia.Veti obtine un aluat de consistenta unei smintini grase
Ungeti o forma cu unt si turnati in ea aluatul pregatit
Coaceti checul in cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 40-50 de minute
Testati cu scobitoarea-daca iese curata si uscata,checul este gata
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu