.jpg)
Ingrediente:
1 banană mică
100 gr semințe de susan
Nutella
Fulgi de cocos
Mod de preparare:
1. Într-un bol se zdrobește banana și se adaugă semințele de susan, se amestecă tot pentru a obține o compoziție omogenă;
2. În tava de copt tapetată cu hârtie de copt și pune câte o lingură din compoziția obținută, formând la mijloc o gropiță pentru umplutură;
3. Coșulețele se coc timp de 15 min la 180 grade;
4. După ce s-au răcit bine coșulețele, se adaugă Nutella și fulgi de cocos (la dorință), se dau la frigider pentru 10-15 min, după care se servesc.
Nutella
Fulgi de cocos
Mod de preparare:
1. Într-un bol se zdrobește banana și se adaugă semințele de susan, se amestecă tot pentru a obține o compoziție omogenă;
2. În tava de copt tapetată cu hârtie de copt și pune câte o lingură din compoziția obținută, formând la mijloc o gropiță pentru umplutură;
3. Coșulețele se coc timp de 15 min la 180 grade;
4. După ce s-au răcit bine coșulețele, se adaugă Nutella și fulgi de cocos (la dorință), se dau la frigider pentru 10-15 min, după care se servesc.
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu