Bulgur cu carne de pui

Ingrediente:

200 gr bulgur
350 ml apă
1 fileu de pui
100 ml sos de soia
2 linguri miere de albini
1 lingură verdeață uscată
1 ceapă medie
3 linguri suc de roșii
Sare, piper
Pătrunjel proaspăt

Mod de preparare:

1. Carnea de pui se marinează cu miere și sos de soia timp de o oră sau dacă este posibil să fie lăsată peste noapte;
2. Se taie cubulețe carnea și se prăjește după care se scoate pe o farfurie, tot în aceeași tigaie se călește ceapa până devine lucioasă, se adaugă verdeața uscată, sucul de roșii, sarea, piperul, apa și bulgurul. Se lasă totul să se gătească sub capac la foc mic/mediu până când bulgurul absoarbe toată apa și este gata;
3. La final se adaugă și carnea, se amestecă și se mai lasă 5 min, după se presară cu pătrunjelul proaspăt tocat și se servește.


Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu