
Ingrediente:
600 cireșe 200 ml lapte
100 g făină
4 ouă
40 g unt topit
100 g zahăr
Un praf de sare
Mod de preparare:
2. În tavă se pun fructele spălate și bine scurse;
3. Peste ouă se adaugă laptele, făina și untul topit. Se amestecă bine aluatul cu telul, să nu rămână cocoloașe, iar la final se toarnă peste fructe;
4. Tarta se coace la temperatura de 180 grade, timp de 40-50 min și se servește cu înghețată sau cu zahăr pudră.
Sfat!
- Se face proba cu scobitoarea și se vede în mijloc dacă e bine copt sau mai trebuie lăsat;
- Când este gata, tarta se lasă la răcit. Ideal este să stea și la frigider 1 ora, ca să se taie mai bine.
Poftă bună!
Bun venit în universul aromelor și al pasiunii pentru gătit! Acest blog culinar este locul unde rețetele se transformă în povești, iar ingredientele simple devin experiențe memorabile. Fiecare preparat este ales cu grijă, testat și prezentat într-un mod prietenos, astfel încât să inspire nu doar papilele gustative, ci și sufletul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu