
Ingrediente:
300 gr biscuiți ''Maria''
170 gr unt 82,5%
3 linguri cacao
3 linguri lapte condensat
140 gr ciocolată neagră
Alune, nuci, fistic la dorință
Zahăr pudră pentru decor
Mod de preparare:
1. Într-o cratiță mică se topește untul, după care se adaugă praful de cacao, laptele condensat și ciocolată. Se amestecă totul până la omogenizare;
2. Într-un bol se mărunțesc biscuiții și se toarnă alunele (un pic zdrobite), iar la final se adaugă și compoziția din ciocolată;
3. Se amestecă bine tot, după care conținutul se transferă pe o folie alimentară, se formează un salam și se dă la frigider pentru cel puțin 4 ore, când se scoate de la frigider se presară cu zahăr pudră;
4. Se combină perfect cu ceai sau cafea.
Poftă bună!
Bun venit în universul aromelor și al pasiunii pentru gătit! Acest blog culinar este locul unde rețetele se transformă în povești, iar ingredientele simple devin experiențe memorabile. Fiecare preparat este ales cu grijă, testat și prezentat într-un mod prietenos, astfel încât să inspire nu doar papilele gustative, ci și sufletul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu