Ingrediente:
1 fileu de pui
2 pachete de pancetta de la Casa Rinaldi
Cașcaval Asiago de la Casa Rinaldi
Pentru sos:
5 linguri smântână
1 lingură făină
2 linguri lapte
Condimente după preferință
Verdeață pentru decor
Mod de preparare:
1. Fileul se taie felii și se bat cu ciocanul special;
2. Pe fiecare felie se aranjează câte un stick de cașcaval tăiat din timp și se formează rulouri;
3. Fiecare rulou se învelește cu pancetta (3 felii pentru fiecare rulou);
4. Se încălzește o tigaie mare, se adaugă un pic de unt și se aranjează rulourile;
5. Se prăjesc rulourile la foc mediu până se rumenesc frumos, după se adaugă sosul și se lasă sub capac pentru 10-15 min;
6. La final se adaugă verdeață tocată pentru un plus de prospețime și savoare.
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu