125 ml chefir
100 ml ulei
1/2 l-ță sodă de mâncare
150 gr zahăr
1 ou
1 pachet zahăr vanilat
200 gr făină
1/4 l-ță sare
Picături de ciocolată pentru umplutură
Mod de preparare:
1. Într-un bol se pune făina, soda, sarea și se amestecă pentru a se încorpora;
2. Într-un alt bol se toarnă uleiul, zahărul, zahărul vanilat și oul și se mixează cu un tel;
3. Chefirul se amestecă cu colorantul după care se adaugă la masa din ulei și ou obținută anterior și se încorporează bine;
4. La final ingredientele uscate se încorporează cu cele umede, se amestecă bine până la omogenizare, și se adaugă picăturile de ciocolată;
5. Compoziția obținută se toarnă în forme (câte 50 gr fiecare, pentru a fi mai ușor puteți folosi o lingură pentru înghețată);
6. Brioșele se coc la 180 grade pentru 25 min, se face testul scobitorii (timpul depinde de cuptorul dvs.);
Mod de preparare:
1. Într-un bol se pune făina, soda, sarea și se amestecă pentru a se încorpora;
2. Într-un alt bol se toarnă uleiul, zahărul, zahărul vanilat și oul și se mixează cu un tel;
3. Chefirul se amestecă cu colorantul după care se adaugă la masa din ulei și ou obținută anterior și se încorporează bine;
4. La final ingredientele uscate se încorporează cu cele umede, se amestecă bine până la omogenizare, și se adaugă picăturile de ciocolată;
5. Compoziția obținută se toarnă în forme (câte 50 gr fiecare, pentru a fi mai ușor puteți folosi o lingură pentru înghețată);
6. Brioșele se coc la 180 grade pentru 25 min, se face testul scobitorii (timpul depinde de cuptorul dvs.);
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu