.jpg)
1 pachet aluat foietaj
500 gr ricotta de la Casa Rinaldi
1 ou mare
Verdeață tocată
Sare, piper de la Casa Rinaldi
Susan negru
Mod de preparare:
1. Aluatul se decongelează la temperatura camerei;
2. După ce aluatul s-a decongelat complet, se întinde un pic pe masa presărată cu făină;
3. Într-un bol se pregătește umplututra de brânză, conform ordinii
4. Într-o tavă rotundă de copt se aranjează aluatul și se taie surplusurile, se adaugă umplutura și se presară cu susan negru;
5. Tava se dă la copt pentru aproximativ 40-45 min la temperatura de 180 grade (totul depinde de cuptor, vă orientați când se începe a rumeni aluatul)
Poftă bună!

Bun venit în universul aromelor și al pasiunii pentru gătit! Acest blog culinar este locul unde rețetele se transformă în povești, iar ingredientele simple devin experiențe memorabile. Fiecare preparat este ales cu grijă, testat și prezentat într-un mod prietenos, astfel încât să inspire nu doar papilele gustative, ci și sufletul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu