
Ingrediente:
1 pachet aluat foietaj
2 pachete prosciutto cotto de la Casa Rinaldi
2 pachete mozzarella feliată de la Casa Rinaldi
1 ou mediu
Susan alb
Sos de roșii de la Casa Rinaldi
Mod de preparare:
1. Aluatul se decongelează la temperatura camerei, se întinde pe blatul presărat cu făină și se taie în 2 jumătăți egale;
2. Pe o jumătate de aluat se toarnă sosul de roșii, se aranjează feliile de prosciutto și după mozzarella și se acoperă cu a doua jumătate de aluat, iar marginile se cuplează ca să nu curgă sosul în timpul coacerii;
3. La final plăcinta de unge cu ou și se presară cu susan, după se dă la cuptor până este gata, la 180 grade.
Poftă bună!
Bun venit în universul aromelor și al pasiunii pentru gătit! Acest blog culinar este locul unde rețetele se transformă în povești, iar ingredientele simple devin experiențe memorabile. Fiecare preparat este ales cu grijă, testat și prezentat într-un mod prietenos, astfel încât să inspire nu doar papilele gustative, ci și sufletul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu