
Ingrediente:(pentru 6 porții)
110 gr unt
90 gr ciocolată neagră
110 gr zahăr
4 ouă
1 lingură cacao
45 gr făină de la Casa Rinaldi
Mod de preparare:
1. Se adaugă într-un bol untul, ciocolata şi se pun la bain-marie, se amestecă până se topesc, iar dupa se dă la rece
2. Într-un alt bol se amestecă ouale, zahărul, iar după se adaugă praful de cacao și făina și se amestecă iar
3. Se adaugă ciocolata topită și se încorporează. Formele de ung un pic cu unt și se toarnă amestecul obținut, se dă la cuptor pentru 7 minute la 200 grade
Poftă bună!
Bun venit în universul aromelor și al pasiunii pentru gătit! Acest blog culinar este locul unde rețetele se transformă în povești, iar ingredientele simple devin experiențe memorabile. Fiecare preparat este ales cu grijă, testat și prezentat într-un mod prietenos, astfel încât să inspire nu doar papilele gustative, ci și sufletul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu