1 pachet aluat foietaj de la Casa Rinaldi
1 conserva porumb
sos de rosii de la Casa Rinaldi
150 gr Parmigiano Reggiano
Patrunjel proaspat pentru decor
Mod de preparare:
1. Se scurge porumbul din conserva
2. Se intinde foaia de aluat si se taie dreptunghiuri. Se inteapa cu furculita aluatul ca sa nu se umfle foarte tare la copt
3. Se aseaza pe fiecare bucata de aluat sosul de rosii, porumbul si Parmigiano Reggiano ras
4. Se da la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru circa 15-20 minute pana se rumenesc frumos deasupra.
Poftă bună!

Bun venit în universul aromelor și al pasiunii pentru gătit! Acest blog culinar este locul unde rețetele se transformă în povești, iar ingredientele simple devin experiențe memorabile. Fiecare preparat este ales cu grijă, testat și prezentat într-un mod prietenos, astfel încât să inspire nu doar papilele gustative, ci și sufletul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu