Ingrediente:
1 pachet alut foietaj de la Casa Rinaldi
1 ou
4 piersici medii
Zahăr pudră pentru decor
Mod de preparare:
1. Se îndinde un pic aluatul și se taie în pătrate, dupa se aranjeaza intr-o tava tapetata cu pergament
2. Piersicile se spală bine, se taie în felii subțiri si se aranjeaza frumos pe fiecare patrat de aluat
3. Se unge fiecare patrat cu oul batut si se dau la cuptor la 200 grade, pentru 20 min, pina se rumenesc bine
4. Dupa ce sunt gata, se lasa sa se raceasca bine, iar dupa se decoreaza cu zahar pudra
Poftă bună!


Bun venit în universul aromelor și al pasiunii pentru gătit! Acest blog culinar este locul unde rețetele se transformă în povești, iar ingredientele simple devin experiențe memorabile. Fiecare preparat este ales cu grijă, testat și prezentat într-un mod prietenos, astfel încât să inspire nu doar papilele gustative, ci și sufletul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu