Ingrediente (pentru o porție)
Aluat:
50 gr unt
180 gr zahăr
2 ouă
75 gr smântână
1 plic prarf de copt
1 plic zahăr vanilat
Făină,cât cuprinde,aluatul trebuie să fie moale,ușor de lucrat
Umplutura:
300 gr brânză de vaci
3 linguri zahăr
1 ou
3-4 linguri griș
1 plic zahăr vanilat
Mod de preparare:
Aluatul se întinde și se decupează cu ajutorul une căni,se așează umplutura de brânză pe jumătate din cercul decupat apoi se acoperă cu cealaltă jumătate.Se dau la cuptor pentru 30-40 minute,la 180 grade


Bun venit în universul aromelor și al pasiunii pentru gătit! Acest blog culinar este locul unde rețetele se transformă în povești, iar ingredientele simple devin experiențe memorabile. Fiecare preparat este ales cu grijă, testat și prezentat într-un mod prietenos, astfel încât să inspire nu doar papilele gustative, ci și sufletul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu