
1,5 pahar făină
3 linguri cacao
1 pahar zahăr
1 pachet praf de copt
1lingurita sare
5 linguri ulei
1 pahar suc de vișină (la dorință) sau apă
Fructe uscate (nuci, stafide, vișină)
Mod de preparare:
1. Se amesteca într-un bol făină, cacao, praful de copt și sarea;
2. În alt bol se amesteca sucul și zahărul până se dizolvă apoi se încorporează cu amestecul cu amestecul din ingrediente uscat;
3. La final se adaugă uleiul și fructele și se încorporează totul bine;
4. Compoziția obținută se toarnă în tava tapetată cu hârtie de copt și se dă la cuptor pentru 40-45 minute la 180 grade.
Poftă bună!
Bun venit în universul aromelor și al pasiunii pentru gătit! Acest blog culinar este locul unde rețetele se transformă în povești, iar ingredientele simple devin experiențe memorabile. Fiecare preparat este ales cu grijă, testat și prezentat într-un mod prietenos, astfel încât să inspire nu doar papilele gustative, ci și sufletul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu